Η εταιρεία

Έχοντας εμπειρία 25 και πλέον ετών στην ελληνική αγορά Leasing, η HC Leasing συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, αποτελώντας συνώνυμο της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας, τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους συνεργάτες της.  

Ξεκινώντας τη δραστηριοποίησή της στον κλάδο του Leasing στο τέλος της δεκαετίας του ’80 η εταιρεία πολύ γρήγορα ανέπτυξε δυναμική και κέρδισε την εμπιστοσύνη ελληνικών και ξένων μεγάλων και μεσαίων επιχειρήσεων. 

Από το τέλος του 2014 και μετά, η εταιρεία, έχοντας θέσει γερές βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή της δραστηριοποιείται πλέον αυτόνομα στην ελληνική αγορά. Στην βάση αυτής της επιχειρησιακής ανεξαρτησίας η HC Leasing αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές συνεργασίας, με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα και την ευελιξία στις λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της.  

Η δυναμική παρουσία της HC Leasing στην ελληνική αγορά και οι ουσιαστικές αναπτυξιακές της προοπτικές αποδεικνύονται έμπρακτα από το εύρος του πελατολογίου της, στο οποίο εντάσσονται μεταξύ άλλων επιχειρήσεις όπως ο ΟΠΑΠ, ο Όμιλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ο Όμιλος Κ. Φιλίππου, η INTRACOM TELECOM, η VOLVO, η DAF, η MAN, ο Όμιλος ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗ και η FOLLI FOLLIE.